Usein kysyttyä

Milloin treenit alkavat?

Ilmainen testijakso alkaa 16.11.2020 ja kestää 28.11.2020 saakka. Julkaisemme avausviikon viralliset treenit 29.11 Kipinävahtiin. 

Mitä välineitä tarvitsen?

Kaikista helpoiten pääset alkuun hankkimalla käsipainot. Ihan markettipainoillakin pääsee jo pitkälle. Pystyt niiden avulla tekemään KipinäYkkösen aina. Toiseksi suosittelemme hankkimaan kuulalaakeroidun hyppynarun, mutta pyykkinarullakin pystyy hyppimään. Siinähän ne tärkeimmät välineet sitten onkin. Kun aika kuluu, voit lisäillä kotisaliisi raskaammat kässärit ja kahvakuulan. Myös ovenkarmeihin kiinnitettävä leuanvetoputki kuulostaa hyvältä hankinnalta alkuun.

Mikä on kipinävahti?

Kipinävahti on asiakkaamme, jolla on pääsy suljetulle Kipinävahti-sivuille (lue: jäsenyyssivuille). Hänellä on myös pääsy yksityiseen Facebookryhmään sekä suljetulle Instagram sivulle.

Kuinka kauan treeni kestää päivittäin?

Päivän treeni kestää yleensä 20-30min. Jos suoritat lisäohjelmia, silloin sinulla voi vierähtää treeniin 45-60 minuuttia.

Mitä jos tarvitsen valmennusapua?

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin vain kun tarvitset valmennusapua. Voit lähettää sähköpostia tai kysyä suoraan Facebookissa ryhmässämme. Postaa vaikka video ryhmään ja tägää meidät #kipinävalmennus. Meistä on hauskaa auttaa ja haluamme sinun saavuttavan tavoitteitasi.

Voinko väliaikaisesti jäädyttää jäsenyyteni?

Pystymme jäädyttämään kolmeksi kuukaudeksi jäsenyytesi. Lähetä meille sähköpostia.

Miten voin peruuttaa jäsenyyden?

Ota yhteyttä sähköpostilla 48h ennen seuraavaa laskutuspäivämäärää ja me pistämme jäsenyyden poikki.

Miten päivitän maksutietojani ja muita?

Kirjaudut normaalisti Kipinävahtiin ja klikkaat ”tilisi” -linkistä. 

Lisätään tähän kysymyksiä sitä mukaan kun niitä esitetään.