eurheilu – valmennus

ohjelman sisältö

eUrheilu – sinun tulisi pelaajana keskittyä luomaan kehostasi mahdollisimman atleettinen, jotta kestät pelaamisesta aiheutuvat haitat sekä pystyt reagoimaan nopeammin muuttuviin tilanteisiin pelin aikana. Kun kehosi on hyvässä kunnossa, pystyt istumaan pidempään koneella ja pystyt naksuttelemaan yksinkertaisesti nopeammin. Sinua ei hidasta huono ryhti, selkäsi ei oireile, sormesi ja ranteesi liikkuvat vikkelämmin ja saat enemmän aikaan. Tämän ohjelman tarkoituksena on tehdä sinusta atleettinen, liikkuva ja kestävä. Myös voimaa tulee.

Pelaajien oikeanlainen fyysinen harjoittelu on Suomessa vielä täysin lastenkengissä, mutta se tulee muuttumaan kun aika kuluu eteenpäin. Sinä olet tässä kohtaa ”early adopter” ja saat tästä etulyöntiaseman. Maailmalla isoimmilla joukkueilla on jo vuosia ollut omat fysiikkavalmentajat ja he ovat ymmärtäneet kuinka tärkeää on pitää joukkueen pelaajat hyvässä kunnossa. Me olemme sinun fyysinen valmentaja tästä päivästä lähtien.

e-urheilu valmentaja

ohjelman osat

OSA 1

Tämä rutiini on suunnattu istumatyöläisille. Bussikuskit, taksikuskit, toimistotyöläiset ja tietysti pelaajat. Tällä ennaltaehkäistään istumisesta syntyvät haitat ja pidetään keho liikkuvana. Tätä olen käyttänyt vuosia menestyksekkäästi istumatyöläisille ja myös muille.

eurheilijan lämmittely

OSA 2

Pelaajan lämmittelyrutiini suoritetaan aina ennen pelisessiota. Tämä kestää 10 minuuttia ja pitää sisällään kolme kierrosta. Jokaista flown liikettä tehdään viisi toistoa rauhallisesti ja laadukkaasti. Videolla mallisuoritus ja selitän flown samalla.

kalorien säätö kohdilleen

OSA 3

Ryhtiä tulisi aina korjata, jos istuu työkseen paljon. Olkapäät kiertyvät helposti eteen, jonka seurauksena kyynärpäät ja ranteet voivat alkaa kipuilemaan. Selitän videolla miksi. Tässä osuudessa käydään läpi pelaajan tärkeimmät työkalut: olkapäät, kiertäjät, lavat, niska, ranne, rinta ja selkä.

pätkäpaasto 1vrk ruoka

OSA 4

Tässä osiossa selitän vielä tarkemmin miksi pelaajan tulisi suorittaa pätkäpaastoa. Sen avulla pelaat yksinkertaisesti paremmin ja siitä on valtavasti hyötyä sinulle myös hyvinvoinnin kannalta. Käydään läpi mitkä pelit pelaat paastossa ja mitkä ravitussa.

mäkistartin treenit

OSA 5

Tässä osiossa mallitreenit pelaajalle. Sinun tulisi tehdä paljon treeniä, joka kehittää atleettisuutta ja samalla vahvistaa ranteita, olkavarsia, keskivartaloa sekä selkää. Tätä Yksikipinä tekee ja paljon. Tästä tyylistä on pelaajalle paljon enemmän hyötyä kuin perinteisestä kuntosaliharjoittelusta. Selitän osuudessa miten sovellat treenejä omassa päivärutiinissasi.

eurheilija treeni

Suorita tätä rutiinia yhteensä 8 viikkoa ja näet eron pelissäsi. Ruokatauon YouTube-video aiheesta. Kipinän muut suunnitelmat.