21vrk mäkistartti

ohjelman sisältö

Tämä on 21 päivän suunnitelma, miten saat nopean mäkilähdön rasvanpolttoon ja atleettisuuteen. Tällä ohjelmalla pömppövatsa pienenee nopeasti ja jenkkakahvat häviävät, samalla voit paremmin ja kuntosi nousee. Jos suoritat 100% ohjelmaa kolmen viikon ajat, TULET saamaan tuloksia ja näytät paremmalta. Ohjelma sopii aloittelijoille ja kokeneille. Tarvitset välineitä jonkin verran tätä suunnitelmaa varten. Ohjelman videoilla usein myös helpotuksia liikkeisiin. Tässä ohjelmassa seuraavat asiat:

  • Pätkäpaaston teoria, kalorivaje, makrot, käynnistys ja mallipäivä
  • Poimi sopivat reseptit ja ota käyttöön
  • 12 treenipäivää
  • 6 kävelypäivää
  • 3 totaalilepopäivää
pömppövatsasta eroon 21 päivässä

ohjelman osat

VIDEO 1 ja 2

Ensimmäiseksi haluan että tutustut pätkäpaastoon näiden kahden videon avulla. Haluan että kokeilet nimenomaan pätkäpaastoa tässä mäkistartissa. Pätkäpaasto on Yksikipinän suosittelema ravintoprotokolla ja elämäntyyli. Sen avulla painonpudotus on todella helppoa ja treenit kulkevat. Kehosta tulee atleettinen todella nopeasti.

pätkäpaasto video 1

VIDEO 3

Nyt olet tutustunut pätkäpaastoon ja tiedät mitä se tarkoittaa. Seuraavaksi haluan että säädät itsellesi sopivat kalorit ja makrot näiden opastusvideoiden avulla. Haluan että olet kalorivajeella seuraavat 21 vuorokautta, jotta saamme maksimaalisen hyödyn mäkistartista.

Käytä MyFitnesspallia kun loggaat päivän ravintoa sisään. Käytä keittiövaakaa kun punnitset ravintoa. Kaikki punnitaan ja logataan.

kalorien säätö kohdilleen

VIDEO 4 ja 5

Seuraavaksi haluan että nappaat Ruokkiksen Reseptikirjasta toimivia reseptejä itsellesi. Tai voit napata Tehovalmennus 2014 asiakkaiden ravintomallit ja ota ne käyttöösi. Tai käytä PT-asiakkaiden ravintoa? Kaikki nämä löytyvät suunnitelmasta. Käy ruokatakaupassa ja täydennä ruokakaappiasi tarpeen mukaan. Osta koko viikon ruuat kerralla ja tee kaikki valmiiksi yhtenä päivänä. Reseptikirjasta ja Tehovalmennuksesta löytyy myös kokkailuohjeet. HYÖDYNNÄ NIITÄ! Pääset helpommalla, sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudestaan.

Kun olet saanut kaikki valmiiksi, käynnistä pätkäpaasto ja katso minun mallipäivä miten toteutan ravintoa käytännössä. Minun lautasella bataattia, jauhelihaa yms. Ihan perusruokaa. Ei sen tarvitse olla rakettitiedettä, kunhan itse tykkäät siitä mitä pistät suuhusi ja se tukee hyvinvointiasi.

pätkäpaasto 1vrk ruoka

treenivideot 1-14

Seuraavat kolme viikkoa tulemme tekemään treenit:

Maanantai = kipinä

Tiistai = kävely 60min

Keskiviikko = kipinä

Torstai = kävely 60min

Perjantai = kipinä

Lauantai = Tykit ja Persikka

Sunnuntai = Lepo

mäkistartin treenit

21 vuorokauden päästä näytät paremmalta ja voit paremmin! Voit myös lukea miten itse pudotin 65 kiloa painostani pois täältä.