Joululahja 2020 – Joulu lähestyy ja jos et ole vielä keksinyt hyvää joululahjaa sille tärkeälle ihmiselle, tällä videolla yksi hyvä idea. Varsinkin jos lahjan saajaa kiinnostaa atleettinen elämäntapa sekä hyvinvointi.

Suosittelemme kuusen alle Yksikipinän 3kk kotitreenivalmennusta. Kaikki treenit ovat suunniteltu kotioloihin, viikossa on useita kymmeniä erilaisia joista voi valita mieleisensä. Treenien sisältö perustuu siihen mitä välineitä lahjan saajalta löytyy kotoa. Osalla saattaa olla hyppynarua, toisella käsipainoja, kahvakuulaa ja niin edelleen. Valmennuksemme tarjoamme atleettista elämäntapaa, jossa kehon suorituskyky on hyvä, ulkonäkö atleettinen ja hyvinvointi kohdillaan.

3kk kustantaa 49€, joten se ei todennäköisesti riko joulun budjettiakaan. Pieni investointi hyvinvointiin. Lahjan saaja saa heti pääsyn kaikkiin treeneihin ja ravintokokonaisuuksiin. Smartumit ja ePassi kelpaavat myöskin maksupuolella.

Yksikipinän joululahja 2020

Tällä lahjaidealla Yksikipinä toivottaa kaikille katsojille oikein mukavaa ja rauhallista Joulua vuosimallia 2020. Palataan taas pyhien jälkeen asiaan ja ruvetaan tykittämään kesäkuntoa 2021. Jouluja!