Kotitreeniohjelma, se on Yksikipinän toiminnan koko idea. Kipinä tarjoaa jopa 12 vaihtuvaa treeniä joka viikko. Osa treeneistä tapahtuu ilman välineitä ja osa niiden kanssa. Kaikki on toiminnallista treeniä, kehonpainon lisäksi käytämme käsipainoja, levytankoja, hiekkasäkkeja ja niin edelleen.

Kipinän kotiohjelmoinnissa päätreenit vaihtuvat ma-pe ja lisäohjelmointi vaihtuu viikoittain aina sunnuntaisin. Kipinäykkönen tehdään maksimissaan käsipainoilla, se on ainoa väline jota siinä käytetään. Kipinäkakkosessa tarvitaan lisäksi levytankoa ja kahvakuulaa. Kipinäkolmonen on puolestaan kotikuntosali, eli tarvitsee enemmän välineitä ja tilaa. Sytkäri on puolestaan kokonaan ilman välineitä ja suunnattu aloittelijoille.

Kaikki meidän treenit tähtäävät atleettisuuteen, tästä syystä suurinosa treeneistä on HIITtiä eri muodoissa. Kipinän kirjastosta löytyy myöskin erikseen voimaohjelmat, taitoohjelmat, lämmittelyt, kehonhuollot sekä myös ravinnosta löytyy runsaasti materiaalia.

Koko lysti kustantaa vain 19€ kuukaudessa. Sillä saat pääsyn kaikkiin Yksikipinän treeneihin, sekä myös kutsun liittyä meidän suljettuun Facebookryhmään.